fbpx

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Canyelles participa al projecte europeu CARE. 'Cultural Action for Refugees in Europe'

Canyelles participa com a soci en el projecte europeu CARE. Cultural Action for Refugees in Europe, en el marc del programa Europa per als Ciutadans.

Projecte que lidera la població portuguesa de Manteigas i en què prenen part diveros municipis assosciats, entre els quals Canyelles, de països diferents: Portugal, Itàlia, França, República Txeca, Bulgària i Espanya.

Els impulsors del projecte CARE pretenen construir una xarxa europea de petites comunitats amb l'objectiu de promoure el diàleg i l'intercanvi cultural, com també reforçar la cultura de la solidaritat i l'acceptació. 

S'hi desenvolupen diverses accions a cadascun dels països socis

https://www.canyelles.cat/documents/2022/2022_CARE_Info_Template.pdf

 

NET-MED - Bridge of Books

Cofinanciado con el apoyo del Programa Europeo "Europa con los ciudadanos". Código del proyecto: 625163-CITIZ-1-2020-2-ES-CITIZ-TT

Cofinançat amb el recolzament del Programa Europeo "Europa con los ciudadanos". Codi del projecte: 625163-CITIZ-1-2020-2-ES-CITIZ-TT

Logo EU

2021 10 20 netmedaportacionsllibres

Canyelles lidera el projecte europeu  ‘NET-MED. Bridge of Books’.

Canyelles ha acollit una delegació de diversos països europeus durant l'octubre del 2021 en el marc del projecte.

I serà la seu de la Biblioteca Europea per a Joves.

L’objectiu és promoure l’intercanvi cultural entre els joves dels municipis dels cinc països d’Europa que hi participen

El projecte, subvencionat per la UE, s’emmarca en el programa Europa amb els Ciutadans 

Llegeix més...

Projecte d'agermanament

L’Ajuntament de Canyelles participa en un agermanament del municipi mitjançant subvencions europees del programa "Town Twinning" amb una ciutat italiana, concretament la ciutat Castelvecchio Subequo (www.castelvecchio-subequo.it).

L’agermanament entre els pobles de Canyelles i Castelvecchio Subequo s’emmarca dins el Programa Europeu “Europe for Citizens” - Local Development for European Future. L’objectiu d’aquest programa consisteix en el suport per tal que es puguin reunir els ciutadans dels municipis agermanats mitjançant la mobilització dels veïns a escala local i de la UE per debatre sobre temes concrets de l’agenda política europea.

El passat dia 25 de juliol de 2013, un representant de la ciutat italiana va visitar Canyelles per a presentar el projecte i el dia 31 de juliol va tenir lloc una reunió per a formalitzar la constitució del “Comitè per a l’agermanament”.

El dia 4 d'abril de 2014, l'alcaldessa Rosa Huguet i Sugranyes i el Sr. Andrea Padovani, Tinent d’Alcalde de Castelvecchio Subequo, van presidir la cerimònia oficial dels actes d’inici d'Agermanament' d'ambdós ajuntaments.

En la reunió prèvia de feina entre els dos comitès d’Agermanament es va pactar el calendari de les  activitats comuns entre els Ajuntaments.

Els dies 10 i 11 de setembre el municipi de Canyelles va rebre la visita d’una delegació de Castelvecchio Subequo per participar en diferents actes inclosos dins del projecte d’agermanament entre els dos municipis. La delegació italiana estava composta per membres del consistori, així com dels àmbits de l’ensenyament i la cultura de Castelvecchio Subequo.

Llegeix més...