fbpx

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Convocatòria de dues places de tècnic/a superior jurídic/a i una plaça de mestre d'educació infantil, pel sistema de concurs de mèrits, incloses en l'oferta pública d'estabilització de l'ocupació temporal

L'Ajuntament de Canyelles ha aprovat  la convocatòria del procés de selecció, pel sistema de concurs de mèrits, de dues places de tècnic/a superior jurídic/a i una plaça de mestre d'educació infantil, incloses en l'oferta pública d'estabilització de l'ocupació temporal.

El termini de presentació d'instàncies s'inicia l'endemà de la publicació de les bases al DOGC i és de 20 dies hàbils. El termini ja s'ha iniciat, un cop publicat al DOGC el dia 23 de novembre. 

Les instàncies de sol·licitud s'han de presentar al Registre General de l'Ajuntament de Canyelles, o a través de la seu electrònica https://www.seu-e.cat/ca/web/canyelles.

Cal presentar el model d'instància que s'adjunta a continuació:

>>> MODEL INSTÀNCIA SOL·LICITUD

>>> DOGC

Convocatòria Borsa de Treball: Personal en categoria de Conserge pel Sistema de Concurs de Mèrits

L'Ajuntament de Canyelles ha aprovat les bases de la convocatòria per a la creació d'una borsa de treball de personal en categoria Conserge, amb caràcter urgent, per CONCURS DE MÈRITS. 

El termini de presentació d'instàncies s'iniciarà l'endemà de la publicació de les bases al DOGC i és de 10 dies naturals. El termini és del 18 d'octubre al 27 d'octubre (ambdòs inclosos)

Les instàncies de sol·licitud s'han de presentar al Registre General de l'Ajuntament de Canyelles, o a través de la seu electrònica https://www.seu-e.cat/ca/web/canyelles. Cal presentar el model d'instància que s'adjunta a l'Annex I de les bases i que us podeu descarregar a continuació:

>>> MODEL INSTÀNCIA SOL·LICITUD

Les bases de participació les podeu trobar en el següent enllaç:

>>> BASES DE PARTICIPACIÓ

>>> DOGC

>>>LLISTAT PROVISIONAL DE PERSONES ADMESES I EXCLOSES

>>>ACTA RESULTATS FINALS

>>>LLISTAT DEFINITIU DE PERSONES ADMESES I EXCLOSES

Llegeix més...

Ofertes de Treball SERLOC: Tècnic/a en Educació Infantil

El SERLOC (Servei Local d'Ocupació de Canyelles) posa al vostre abast les ofertes laborals de la xarxa XALOC de la Diputació de Barcelona.

Actualment hi ha vigent una oferta de TÈCNIC/A EN EDUCACIÓ INFANTIL per a la llar d'infants municipal Els Patufets

Cliqueu a sobre  per veure-la

>>Oferta Xaloc número 351464

Llegeix més...