fbpx
Queden ...
per la 22a Fira de Santa Llúcia

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Convocatòria procés selecció de personal, 1 plaça de peó de brigada, 1 plaça de conserge, 1 plaça de dinamitzador/a juvenil

Aprovació de la convocatòria del procés de selecció per a la cobertura definitiva d'una plaça de peó de brigada (codi SM04/04), una plaça de conserge (codi SM05/03) i una plaça de dinamitzador/a juvenil (codi AC05).
El 28 de desembre de 2022, la Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Canyelles va aprovar les bases reguladores de tots els processos de selecció inclosos a l'oferta pública d'estabilització de l'ocupació temporal.
El 20 de juny de 2024, per resolució d'alcaldia núm. 176/2024, s'aprova la convocatòria de les següents places:
- 1 plaça peó brigada – Codi SM04/04, personal laboral del subgrup AP, de l'escala d'administració general, subescala personal d'oficis, pel sistema de concurs de mèrits.
- 1 plaça de conserge – Codi SM05/03, personal laboral del subgrup AP, de l'escala d'administració general, subescala subalterna, pel sistema de concurs oposició.
- 1 plaça de dinamitzador/a juvenil – Codi AC05, personal laboral del subgrup C2, de l'escala d'administració especial, subescala serveis personals, pel sistema de concurs de mèrits.
D'acord amb les bases de la convocatòria, l'endemà de la present publicació al DOGC assenyalarà l'obertura del termini per a la presentació de sol·licituds per prendre part dels processos de selecció, amb un termini improrrogable de 20 dies hàbils.

>>> DOGC

>>> ANNEX 1 - MODEL SOL·LICITUD

------------------------------

  • PEÓ DE BRIGADA

>>> ENLLAÇ A LES BASES

------------------------------

  • CONSERGE

>>> ENLLAÇ A LES BASES

-------------------------------

  • DINAMITZADOR/A JUVENIL

>>> ENLLAÇ A LES BASES

Convocatòria procés selecció d'una plaça d'Oficial de 1a Electricista

L'Ajuntament de Canyelles ha aprovat  la convocatòria del procés de selecció d'una plaça d'Oficial de 1a Electricista.

El termini de presentació d'instàncies s'inicia l'endemà de la publicació de les bases al DOGC i és de 20 dies hàbils, iniciant-se el 19 de juny i fins al 17 de juliol inclòs. 

Les instàncies de sol·licitud s'han de presentar al Registre General de l'Ajuntament de Canyelles, o a través de la seu electrònica https://www.seu-e.cat/ca/web/canyelles.

>>> DOGC

>>> MODEL INSTÀNCIA SOL·LICITUD

>>> BASES PARTICIPACIÓ

Llegeix més...

Convocatòria procés selecció de personal, en categoria de peó, de la brigada municipal

L'Ajuntament de Canyelles ha aprovat  la convocatòria del procés de selecció, amb caràcter urgent i inajornable, de  personal de la brigada municipal, en categoria de peó.

El termini per presentar la documentació requeria acaba el dia 20 de juny (inclòs).

>>> BASES PARTICIPACIÓ

Llegeix més...

Ofertes de Treball SERLOC: Cambrer/a i cuiner/a

El SERLOC (Servei Local d'Ocupació de Canyelles) posa al vostre abast les ofertes laborals de la xarxa XALOC de la Diputació de Barcelona.

Actualment hi ha vigents dues oferta al municipi.

Cliqueu a sobre per veure-la:

Els interessats a qualsevol de les tres ofertes s'han d'inscriure a través del web del XALOC i enviar CV a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Llegeix més...