fbpx

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Ple municipal ordinari 15 de novembre de 2022

2022 11 15 plemunicipalA la sessió ordinària del ple municipal del 15 de novembre de 2022 s'ha aprovat per unanimitat el Pla d'Igualtat Intern de l'Ajuntament de Canyelles.

El pla s'ha fet des de les àrees d'Igualtat i Personal de la mà de la Diputació de Barcelona i té l'objectiu de garantir la igualtat efectiva de tracte i d’oportunitats entre dones i homes en el treball i l’ocupació.

L'Ajuntament de Canyelles ha fet un minuciós diagnòstic de la situació de la seva plantilla en matèria d'igualtat de gènere, que ha permès l'elaboració del document aprovat, el qual té per finalitat la identificació de tots els obstacle que impedeixen  assolir una igualtat real entre homes i dones treballadors i treballadores dela Corporació, i de la mateixa manera, marcar les línies de treball durant els quatre anys de vigència del pla, que permetran avançar en la millora de les condicions de paritat efectives.

Podeu tornar a veure la sessió del ple municipal en el següent enllaç de CANAL BLAU

PLE MUNICIPAL 15 DE NOVEMBRE DE 2022 

Llegeix més...

Ple municipal ordinari 27 de setembre de 2022

2032 09 27 plemunicipLa sessió ordinària del ple municipal del 27 de setembre ps'ha desenvolupat amb l'aprovació per unanimitat de tots els punts de l'ordre del dia,a excepció del punt 3 que va quedar sobre la taula.

Podeu tornar a veure la sessió del ple municipal en el següent enllaç de CANAL BLAU

PLE MUNICIPAL 27 DE SETEMBRE DE 2022

Llegeix més...

Ple municipal ordinari 26 de juliol de 2022

Podeu veure la sessió plenària  a través de Canal Blau Televisió a través del següent enllaç:

PLE MUNICIPAL CANYELLES 26/07/2022

 

El ple municipal aprova la regulació de la publicitat estàtica i dinàmica al municipi

2022 05 31 plemunicipalordinari1L'Ajuntament de Canyelles ha celebrat la primera sessió del ple municipal ordinari de manera presencial després dels dos anys de pandèmia, aquest dimarts 31 de maig.

Tots els punts de l'ordre del dia s'han aprovat per unanimitat.

A la sessió plenària, s'ha aprovat de manera definitiva la nova ordenança reguladora de la publicitat estàtica i dinàmica al municipi de Canyelles. Es tracta d'una implementació de la regulació per protegir el paisatge urbà i la tranquil·litat dels residents i reduir l'impacte visual. La regulació també afecta la publicitat diàmica i acústica.

Un altre dels punts de l'ordre del dia és la modificació del Reglament Orgànic Municipal de l'Ajuntament de Canyelles per regular la presència i el vot telem`tic dels regidors/es en els plens i en les juntes de govern local. La finalitat és la de regular la possibilitat d'assistència telemàtica i de votació remota a les sessions per causes justificades en situacions de força major. 

En un altre ordre de coses, a la sessió es va aprovar una modificació pressupostària, que ha de permetre la destinació de partides pressupostàries en l'àmbit de seguretat, tant de trànsit i serveis viaris com de prevenció forestal. 

En la mateixa sessió es va donar compte del termini mitjà de pagament a proveïdors, es va aprovar l'oferta pública d'ocupació per a l'estabilització del personal temporal, d'acord amb la Llei 20/2021, de 28 de desembre.

En l'apartat de mocions, es van aprovar dues. Una d'adhesió al manifest en defensa de l'educació musical. I una altra en defensa dels Jutjats de Pau.

Podeu veure el ple sencer al següents enllaços

CANAL BLAU TV PLE MUNICIPAL 31/05/2022

CANAL YOUTUBE AJ CANYELLES PLE MUNICIPAL 31/05/2022