fbpx

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

La Targeta Família ofereix ajuts per a les famílies nombroses, monoparentals i amb fills amb diversitat funcional

2022 11 targetafamiliaL'Ajuntament de Canyelles té en marxa la Targeta Família per garantir els serveis educatius, de lleure i esportius a tots els infants i joves

Aquesta targeta ofereix  ajuts i subvencions per a les activitats de lleure, material escolar, llibres, sortides i colònies dels centres educatius

 

La  Targeta Família, en marxa des del 2019, ofereix ajuts i subvencions a les famílies nombroses i monoparentals i amb fills amb diversitat funcional. Es va crear mb l’objectiu de seguir donant suport a les famílies del municipi, assegurant la seva protecció social, econòmica i jurídica.

El suport a les famílies ha estat sempre una de les premisses de l’acció del govern municipal liderat per Rosa Huguet. La  Targeta Família té com a objectiu reforçar aqust suport perquè tots els infants i els joves de Canyelles puguin tenir accés als serveis educatius, de lleure i esportius del municipi. S’adreça a les famílies monoparentals, nombroses i a les que tenen fills amb diversitat funcional.

Es tracta d’una aposta per millorar el benestar de les famílies, subvencionant el cost de les activitats de lleure realitzades a Canyelles, com també el material escolar, llibres, sortides i colònies de l’escola Sant Nicolau o de l’Institut Pla del Bosc. D’aquesta manera, se subvencionaran els següents conceptes:

  • Activitats d’educació en el lleure: es beca el 100% del cost al fill de menor edat.
  • Activitats esportives: es beca el 100% del cost al fill de menor edat.
  • Material escolar i llibres: es beca el 50% del cost al fill de menor edat.

Per ser beneficiari d’aquests ajuts cal estar empadronat a Canyelles i ser família monoparental amb més d’un fill/a; ser família nombrosa o ser família amb infants amb diversitat funcional.

Des de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de Canyelles (OAC) es lliurar una Targeta Família que dona dret a aquests ajuts, un cop s’hagin acreditat els requeriments necessaris per obtenir-los.