fbpx

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Convocat el 3r Concurs de disseny del cartell pel Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones

2022 10 27 guanyadora 2nconcurs25NEl Consell Comarcal del Garraf convoca la tercera edició del concurs de disseny del cartell per a la campanya de sensibilització del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, que es commemora el 25 de novembre. 

Convocatòria adreçada a dones empadronades a Canyelles, Cubelles i Olivella.

Guanyadora del 2n Concurs

 

Aquesta és una iniciativa del Servei d’Informació i Atenció a les Dones - SIAD Garraf, amb la finalitat de reunir obres per a la campanya de prevenció de la violència contra les dones, que pretén sensibilitzar la població sobre les diferents violències masclistes digitals que reben les dones, per a construir una societat igualitària, justa i lliure de violències.

Aquest any es vol donar visibilitat a les violències masclistes digitals que són aquelles agressions perpetrades a través d'internet, els ordinadors, els mòbils, les xarxes socials, webs o fòrums, correus electrònics i sistemes de missatgeria instantània o altres mitjans semblants. Els agressors masclistes que les exerceixen busquen menystenir les dones, sobretot les seves parelles i exparelles, així com els seus èxits, aïllant-les, silenciant-les, controlant-les, menystenint-les, amargant-les i deprimint-les. Aquestes violències tenen conseqüències com l’aparició de problemes de salut mental o l’autocensura de les dones que es veuen obligades a abandonar el món digital o a adoptar pseudònims, fet que perjudica greument la seva trajectòria professional.

Per aquest motiu, la temàtica del cartell ha d’estar relacionada amb aquesta temàtica i ha d’incloure la frase “La violència digital és real”,  i els hashtags #prouvioenciamasclita #stopciberviolencia.

La convocatòria està dirigida a dones empadronades als municipis de Canyelles, Cubelles i Olivella, sense límit. Pel que fa al format del disseny, el cartell ha de tenir una mida de 40 cm per 40 cm. Els originals han de ser aptes per a la reproducció en quadricromia (tots els colors). Les obres s’han de presentar sobre un suport rígid per tal de facilitar-ne l’exposició i el trasllat. Cada participant pot presentar un màxim de 2 obres.

Els treballs es poden presentar des d’avui, 25 d’octubre fins al 10 de novembre, ambdós inclosos, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) del Consell Comarcal del Garraf (Plaça Beatriu de Claramunt, 5-8 de Vilanova i la Geltrú), en horari de 9 a 14 hores, amb cita prèvia i mitjançant una instància genèrica que estarà a disposició de les persones interessades a la mateixa oficina, o a través del web www.ccgarraf.cat

Hi haurà un únic premi de 400 € per la persona guanyadora (subjecte a retenció en concepte d’IRPF). Totes les obres presentades seran exposades al Consell Comarcal del Garraf i/o als municipis de Canyelles, Cubelles i Olivella, coincidint amb la commemoració del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. Les bases del concurs es poden consultar al web www.ccgarraf.cat. També podeu descarregar-les aqui: BASES CONCURS

La decisió del jurat serà inapel·lable i s’adoptarà en base a la qualitat artística de les obres, els seus valors creatius i d’innovació, a més de la relació d’originalitat amb el tema proposat i la forma en què es tracta la realitat que es reprodueix.