fbpx
Queden ...
per la 22a Fira de Santa Llúcia

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Canyelles implementa les polítiques públiques per garantir els drets LGTBI

2020 06 19 reunioLGTBICanyelles implementa les seves polítiques d'igualtat LGTBI. 

Aquest divendres ha tingut lloc una reunió entre l'Ajuntament de Canyelles i el Consell Comarcal del Garraf per implantar un Pla per a la Diversitat Sexual i de Gènere,  un pla de polítiques públiques LGTBI.

La reunió de treball mantinguda amb l’equip del Consell Comarcal que està dissenyant el pla LGTBI,  té com objectiu principal promoure el respecte per  la diversitat afectiva i de gènere, incidint en aquesta situació i treballant per preservar els drets de tota la ciutadania. Es tracta del Pla per a la Diversitat Sexual i de Gènere de Canyelles

A la reunió telemàtica ha assistit la regidora de Polítiques de la dona i Igualtat LGTBI de Canyelles, Carmen Pilar Jelonch i la tècnica municipal de l'Àrea.

Aquesta és una àrea de nova creació a l’Ajuntament de Canyelles que, en col·laboració amb altres administracions, treballa per garantir els drets de les persones LGTBI i eradicar les situacions de discriminació que pateixen.

ENQUESTA  

Així,  d'acord a la Llei 11/2014, del 10 d’octubre, per garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per erradicar l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia,  l'Ajuntament de Canyelles esà treballant en el Pla per a la Diversitat Sexual i de Gènere del nostre municipi, que permeti diagnosticar, implementar i avaluar les polítiques públiques LGBTI arreu del territori.
 
És per aquest motiu que s'ha ideat un qüestionari, completament anònim, que pot respondre tothom qui ho desitgi, per poder oferir una millor atenció a les persones LGTBI.
 
Enllaç al qüestionari: