fbpx
Queden ...
per la 22a Fira de Santa Llúcia

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Oberta la convocatòria d'elecció per a candidat/a a jutge/ssa de pau substitut/a de Canyelles

2023 09 façana ajuntamentS'ha obert la convocatòria per a escollir el/la candidat/a per elegir Jutge/ssa de Pau Substitut/a de Canyelles, en resultar vacant la plaça.

Per participar en aquesta convocatòria han de presentar la sol·licitud corresponent al registre de l'OAC de l’Ajuntament de Canyelles , en el termini de quinze dies a comptar de l’endemà de la publicació del corresponent edicte al BOP de Barcelona, acompanyades de la còpia del Document Nacional d'Identitat, Certificat d’antecedents Penals i del Currículum vitae.

>>EDICTE CONVOCATÒRIA

>>FULL SOL·LICITUD

El Jutjat de Pau és un òrgan judicial unipersonal servit per jutges no juristes (llecs) que exerceix funcions jurisdiccionals civils i penals en els casos que els hi atribueix la llei, i amb jurisdicció en el terme municipal corresponent on no hi ha Jutjat de Primera Instància i Instrucció, com és el cas de Canyelles.

El/la Jutge/ssa de Pau és nomenat/da pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per un mandat de quatre anys, a proposta de la majoria absoluta del Ple de l’Ajuntament, del qual depèn quant a mitjans personals i materials, si bé parcialment sufragats per les subvencions atorgades pel Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.